Sommersang uden sol tekst

Sommersang uden sol – Højskolesangbogen

Sommersang uden sol

Sommersang uden sol har i lighed med Fortabt er jeg stadig tekst af forfatteren Stine Pilgaard og musik af sangskriveren Katrine Muff Enevoldsen, …

Sangen er en ud af fire årstidssange skrevet af forfatteren Stine Pilgaard til romanen Meter i sekundet. I årstidssangene tager hun den logiske konsekvens af sangbogsudvalgets opfordring til at skrive vintersange uden sne og skriver tekster, hvor noget essentielt mangler. Denne sang besynger begæret som en livsbetingelse og forsvarer den flygtige sommerforelskelse i en anden end ens livspartner.

Morgensang lørdag: Her er sangteksterne – Uge 30 i Gl. Rye

Morgensang lørdag: Her er sangteksterne

30. jul. 2021 — Teksterne til de tre sange, vi skal synge – ‘Solen brænder rød og hed’, ‘Sommersang uden sol’ og ‘Hey Jude’ – er herunder.

Teksterne til de tre sange, vi skal synge – ‘Solen brænder rød og hed’, ‘Sommersang uden sol’ og ‘Hey Jude’ – er herunder. 

En sommersang uden sol til… – Folkeuniversitetet i Kolding

En sommersang uden sol til dig her på en grå og våd efterårsonsdag. Sangen er skrevet af Stine Pilgaard og med den seneste udgave af Højskolesangbogen.

Musik er en hurtig vej til fællesskab – KulturRummet

2. aug. 2021 — Musikvideo: ‘Sommersang uden sol’ af Stine Pilgaard og Katrine Muff … Fantastisk tekst – så smuk en melodi❤️ . 1 yr Report.

Sommersang uden sol – Højskolesangbogen – Spotify

Musik er en hurtig vej til fællesskab | KulturRummet

29. apr. 2022 — … men sammen med komponist Katrine Muff, der har skrevet nye melodier til teksterne, hvoraf to – ”Sommersang uden sol” (nr.

Stine Pilgaards sange udkommer i Højskolesangbogen

Sommersang uden sol – song and lyrics by Højskolesangbogen, Rasmus Skov Borring | Spotify

Sign in to see lyrics and listen to the full track. Sign up. Højskolesangbogen. Artist. Højskolesangbogen. Popular Tracks by Højskolesangbogen.

Listen to Sommersang uden sol on Spotify. Højskolesangbogen · Song · 2020.

Listen to Sommersang Uden Sol on Spotify. Katrine Muff · Song · 2021.

Stine Pilgaards sange udkommer i Højskolesangbogen

11. nov. 2020 — Sommersang uden sol (komponist: Katrine Muff Enevoldsen) … Komponist og tekstforfatter Kristina Holgersen har sammen med guitarist Anders …

Den 19. udgave af Højskolesangbogen byder på 151 nye sange. Fire af dem kommer fra Stine Pilgaards bestsellerroman Meter i sekundet. Læs mere her.

Keywords: sommersang uden sol tekst