Lav din egen bog app

Story Creator – Digitalt – det er for børn

Det er rigtig let at lave sin egen bog – Det er helt gratis og nemt at oprette en brugerprofil! Lav din egen bog med tekst, foto og illustrationer!

Story Creator er en app der giver barnet mulighed for at lave egne bøger med både billeder, video, tekst og tale.

Skab din e-bog lige her, det er helt gratis – Canva

11. nov. 2021 — Med de to apps kan børnene selv skrive, læse eller få læst højt, besvare spørgsmål og få point undervejs. En lige så vigtig målgruppe er lærere …

Skal du skrive en e-bog? Har du brug for hjælp til design eller opsætning? Canva tager dig i hånden og hjælper dig hele vejen. Canva gør design nemt for alle!

Solentro: Lav din egen bog – det er superlet!

Lav din egen bog – det er superlet! | Solentro

28. aug. 2019 — F.eks. at din tekst eller dit kapitel skal være 2.000 ord, eller at du gerne vil skrive 1.000 ord om dagen på din bog. Du kan så …

Det er rigtig let at lave sin egen bog – Det er helt gratis og nemt at oprette en brugerprofil! Lav din egen bog med tekst, foto og illustrationer! Velkommen!

Med ny app kan børn skrive deres egne bøger

Med ny app kan børn skrive deres egne bøger — Uddannelses- og Forskningsministeriet

5. sep. 2012 — Lav din egen E-bog / Bog Apps · De bøger man selv laver til sine børn, kan handle om lige præcis de emner barnet interesseret sig for eller har …

Nordplus: I et Nordplus-projekt har en it-virksomhed og tre eksperter fra fire nordiske lande samarbejdet om at udvikle en stribe interaktive bøger, der skal styrke læsning gennem leg og introducere børn til nordisk kultur.

Her er de bedste moderne skrive-apps – Heartbeats

Forfatter kend din app. I denne forfatterfredag skal det handle om apps til forfattere. … Bonus: Lav din bogforside til en bog i 3D med Boxshot.

Er du studerende, blogger, forfatter, forsker — eller sidder du blot foran skærmen dagen lang? Så vælg en skrive-app, der giver ro og overblik.

Lav din egen E-bog / Bog Apps – Min Kusine Maria

Min Kusine Maria: Lav din egen E-bog / Bog Apps

På den måde har elever, der vil lave deres egne bøger et sted at lægge dem. … 29. Optag lyd. Lav en lydoptagelse til din bog med lydoptageren.

7 apps til forfattere – Lene Dybdahl

7 apps til forfattere

Kogebog. Lav din egen kogebog via en flot fotobog. Find billederne fra konfirmandens barndom; Sæt dem i en CEWE FOTOBOG; Giv en konfirmationsgave for …

Forfatter kend din app. I denne forfatterfredag skal det handle om apps til forfattere. Nærmere bestemt apps som gør din markedsføring og din kommende boglancering meget lettere. Se de fem apps som jeg anbefaler her:

BookCreator | skoletubeguide

12. okt. 2022 — Download Solentro | Fotobog til din iPhone, iPad eller iPod touch. … Lav din egen fotobog, et minde for livet. Vælg billeder på mobilen, …

Kogebog: Lav din egen med dine opskrifter og flotte billeder

Lav din helt egen kogebog med alle yndlingsretterne og flotte billeder, du selv har taget. Se de mange muligheder CEWE tilbyder for at designe og pynte din kogebog selv.

Solentro | Fotobog i App Store

Keywords: lav din egen bog app